Armband ametist och palo santo, 8 mm pärlor

Armband ametist och palo santo, 8 mm pärlor

st
I lager: 1 st
Elastiskt armband med hållbart skördade Palo Santo-pärlor från Peru, och naturliga ofärgade ametistpärlor. 8 mm pärlor.

Ametist
Ametist är en lilafärgad kvartskristall. Lila nyanser varierar från ljus lavendel till djup violett. Ametistkristaller har en andlig kvalitet och kan användas för att hjälpa individer att komma in på högre nivåer av medvetande. De kan fungera som en bro mellan fysiska och eteriska frekvenser, vilket skapar en öppning för upplysning.

Palo Santos
Urbefolkningen i Anderna har i århundraden använt Palo Santo för att avvärja negativ energi. När denna heliga ved bränns renas negativ energi, frid och harmoni återställs och kontakten med moder jord bemyndigas. Enligt traditionen har Palo Santo en naturlig smärtlindrande, stresslindrande och avslappnande effekt. Palo Santo har en behaglig uppfriskande och upplyftande doft. Doften av Palo Santo kan hjälpa till att förtydliga din aura och/eller främja positiva känslor och glädje.

SERFOR-certifierade Palo Santo-produkter
Denna Palo Santo kommer från skogar som förvaltas, godkänns och certifieras av ministeriet för jordbruk och bevattning (SERFOR) i Peru. Endast Palo Santo-träd och grenar som fallit naturligt och legat på marken i minst 3 till 4 år används. Detta sätt att skörda skadar inte naturen och endast trä med rik arom används.

Kategorier
Armband
Agarbathi.se använder cookies för att sidan ska kunna fungera. Genom att fortsätta accepterar du detta. [OK]