Bergkristall hängsmycke borrad tumlad sten

Bergkristall hängsmycke borrad tumlad sten

st
Max beställbart: 5 st
Bergkristall hängsmycke borrad tumlad sten. 2,5-3,5 cm.

Sedan urminnes tider har bergskristall använts för att skapa vackra smycken eller redskap. I Egypten hittades två polerade bergkristallvaser, daterade 3 300 f.Kr. Bergkristall består av silikat eller kiselsyra, kristalliserad i helt klara transparenta, färglösa, sexsidiga prismor.

Bergkristall anses vara den stora balanseraren mellan kropp och själ! I allmänhet kan vi säga att bergskristall kommer att läka alla rädslor, att den bär ljusets kraft, vilket hjälper människor att upplysa sin intuitiva insikt, tränga igenom okunnighetens mörker. Ger självförtroende och får dig att gå upprätt. Hjälper till känslor av "här är jag". Hjälper när folk är arga; gör dem mildare, mindre aggressiva och mer lättillgängliga. Renar hela det mänskliga systemet.

Områden med för mycket trötthet kommer att laddas upp med sin kraftfulla, klara energi. Bergskristall hjälper när det finns depression, bilsjuka, störning av jämvikten och rädsla. Stenen renar, ger energi och förstärker klart tänkande. En sten för alla åldrar, men främst en sten för mörka och obalanserade tider. En mycket viktig sten för den här tiden.

Kategorier
Hängsmycken & Amuletter
Agarbathi.se använder cookies för att sidan ska kunna fungera. Genom att fortsätta accepterar du detta. [OK]