Gomati chakrasten droppe, hänge 4 cm

Gomati chakrasten droppe, hänge 4 cm

st
Max beställbart: 2 st
Gomati eller Gomti chakra hänge droppe, 4 cm hög.
Detta är en naturprodukt så storlek, form och färg varierar och kan skilja sig från bilden som visas.

Ursprunget till Gomati chakra stenar
Gomati-chakrastenar har sitt namn att tacka den plats där de ursprungligen hittades: Gomati-floden i Indien. Det är en vitfärgad sten med små cirklar, virvlande som ett chakra. De anses vara en symbol för den hinduiska gudinnan Lakshmi. Gomati Chakra sägs också likna Sudarshan Chakra, skivan som Lord Krishna håller i sin hand. Enligt många vaishnavor och muntlig tradition i norra Indien var Gomati-stenar en gång en del av Lord Krishnas palats i Dwarka (Indien). De användes för att pryda väggarna och golvet i många av Sri Krishnas palats.

Fördelarna med Gomati chakrastenen
Läkning: Gomati chakrastenen är känd för att vara en kraftfull helande sten, på många nivåer. Det är känt för att avhjälpa personliga problem i det dagliga livet, som gräl mellan män och fruar. Att bära en gomti-chakra-sten runt halsen stärker din aura, ditt personliga energiutrymme. Som ett resultat kommer du att känna dig mer balanserad och mindre störd av stimuli från omvärlden.

Välstånd: Man tror också att människor som har Gomati Chakra-stenar kommer att välsignas med pengar, god hälsa och välstånd. Bär en gomati-chakra-sten för framgång i affärer, på en anställningsintervju eller examen.

Skydd: Gomti chakrastenar ger lycka till ditt hus och dess besökare, när de förvaras i husets fyra hörn eller i varje rum. De fungerar som en skyddssten för huset och rensar bort negativa energier genom att öka positiva vibbar var dessa än placeras. Om den hängs nära ingången till dörren, hindrar det negativa personer från att komma in i ditt hem.

Kategorier
Hängsmycken & Amuletter
Agarbathi.se använder cookies för att sidan ska kunna fungera. Genom att fortsätta accepterar du detta. [OK]