Leopardjaspis, Trumlad sten, 3-4 cm

Leopardjaspis, Trumlad sten, 3-4 cm

st
Max beställbart: 5 st
Leopardjaspis trumlad sten är en stark och vacker sten. Denna trumlade variant är 3-4 cm. Alla våra trumlade leopardjaspis har olika utförande och storlek, varje sten är unik.

Jaspis är en form av kalcedon som är ogenomskinlig. Leopardjaspis är en rödaktig sten med ett fläckat mönster vilket givit stenen dess namn. Störst förekomst av stenen finns i Australien, Sydafrika och Mexiko.

Leopardjaspis har länge ansetts skydda mot vilda djur och varelser, men samtidigt lite av det motsatta, att skapa harmoni och koppling i relationen mellan människa och djur.

Leopardjaspis har kraften att ge en människa olika typer av läkning.

Fysisk läkning
Den som bär en leopardjaspis kan åtnjuta en rad fysiska läkningsprocesser. Den trumlade stenen avgiftar organ såsom lever, gallblåsa och urinblåsa. Leopardjaspis lindrar också stress, spänningar och buksmärta.
Andra egenskaper hos leopardjaspis är lindring av hicka, lindring av illamående, stimulation av fantasi, uthållighet samt att den anses eliminera dålig kroppslukt.

Känslomässig läkning
Leopardjaspis står för känslomässig balans. Genom harmoni och stabilitet ökar den bärarens självförtroende och självkänsla. Denna trumlade sten minskar negativa känslor som hat, ilska, ångest och oro.

Spirituell kraft
Leopardjaspis ger en förbättrad kommunikation med bärarens ande och förfäder. Stenen kan därför öka bärarens visdom och perspektiv på tillvaron.